Retourneren / Annuleren

Retourneren
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat u een product ontvangt wat niet naar wens is. Wettelijk gezien hebben consumenten een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking met aangehechte kaartjes/onbeschadigde stickers geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Draagkracht Utrecht zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Draagkracht Utrecht kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons contact-formulier op de website of stuur een e-mail naar draagkrachtutrecht@gmail.com. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Bij een retourzending vermeldt u in dit bericht ook de artikelen die u wenst te retourneren. Artikelen retourneren mag conform de wet Koop of afstand zonder opgaaf van reden, al zouden wij het in verband met het verbeteren van onze service op prijs stellen wanneer u ons de reden laat weten.

Retourzendingen zijn voor het risico van de consument. Dit houdt in dat Draagkracht Utrecht niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Bij beschadiging van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht. Wij adviseren om die reden om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL mét Track & Trace. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u € 6,95.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig (IBAN). Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Draagkracht Utrecht heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres
Parallelweg Oost 19C, 4103NC Culemborg

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dient u het pakket zelf en op eigen kosten te retourneren.

Over

Draagkracht Utrecht
Parallelweg Oost 19c
Culemborg
KVK: 75448165
BTW: NL002288785B25

email: draagkrachtutrecht [at] gmail.com

tel: 0646156479

Openingstijden Winkel in Utrecht

De fysieke winkel is sinds 22-11-2020 gesloten

De webwinkel blijft bestaan

Draagconsulten zijn op afspraak mogelijk

Zie hier voor verdere details en om te zien op welke momenten er draagconsulenten aanwezig zijn

© 2018 - 2023 Draagkracht Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel