Kokadi Flip

KOKADI Flip draagzak - draagdoekenstof rugpand en canvas banden. De zit van het rugpand is te versmallen met klittenband aan de binnenzijde voor optimale knie tot knie ondersteuning van maat 50-92.  De schouderbanden hebben drie opties om vast te klikken voor optimaal draagcomfort voor jou en de baby.  Je kunt vanuit de heupband dragen (fijn met newborn) of vanaf de zijkant van het rugpand (vooral handig met rugdragen) en ook nog gekruist op de rug, handig met buikdragen.

Deze dragers liggen zonder verpakking op de plank in de winkel bij Draagkracht en worden soms gepast bij een pasconsult. Op aanvraag kunnen we de draagzak bij versturen voor je nalopen op lusjes of vlekken. Wanneer je niet tevreden bent over de kwaliteit van de draagzak, mag je die gewoon retourneren binnen twee weken.

Wij bieden deze draagzak aan in de maat TODDLER. Deze is goed te gebruiken vanaf een ruime maat 50 tot en met broekmaat 92! Hierdoor gaat deze langer mee dan de babymaat!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren/patronen. Geleverd inclusief tasje met 2 drukknopen. Let op: dit is niet altijd een bijpassend tasje! Kokadi levert vaak een andere stof/kleur tas bij een drager. Indien voorradig bij Kokadi, kunnen we ook kwijlbeschermers voor de schouderbanden bijbestellen in dezelfde print. Vraag hiernaar bij draagkrachtutrecht@gmail.com

 • Limited edition

  Just Magic
  Just Magic

  KOKADI Flip draagzak - draagdoekenstof rugpand en canvas banden. De zit van het rugpand is te versmallen met klittenband aan de binnenzijde voor optimale knie tot knie ondersteuning van maat 50-92.

  € 135,00
 • Erna Retro stars
  Erna Retro stars

  KOKADI Flip draagzak - draagdoekenstof rugpand en canvas banden. De zit van het rugpand is te versmallen met klittenband aan de binnenzijde voor optimale knie tot knie ondersteuning van maat 50-92.

  € 150,00

Over

Draagkracht Utrecht
Parallelweg Oost 19c
Culemborg
KVK: 75448165
BTW: NL002288785B25

email: draagkrachtutrecht [at] gmail.com

tel: 0646156479

Openingstijden Winkel in Utrecht

De fysieke winkel is sinds 22-11-2020 gesloten

De webwinkel blijft bestaan

Draagconsulten zijn op afspraak mogelijk

Zie hier voor verdere details en om te zien op welke momenten er draagconsulenten aanwezig zijn

© 2018 - 2024 Draagkracht Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel